Meld je nu aan voor één van de nieuwe Academy sessies!

MMA heeft in samenwerking met de Mediafederatie Academy weer interessante bijeenkomsten voor je op het programma staan in 2023. Meld je alvast aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Door de technologische ontwikkelingen en mediaconvergentie in de uitgeefindustrie is er binnen alle uitgeefsectoren behoefte aan permanente kennisupdate en vaardigheidsontwikkeling over thema’s die samenhangen met digitaal uitgeven, op zowel strategisch als operationeel niveau. Met de Academy ondersteunt de Mediafederatie lidbedrijven van de drie bij de Mediafederatie aangesloten brancheverenigingen (Magazine Media Associatie (MMA), Groep Algemene Uitgevers (GAU), Media en Educatie voor Vak & Wetenschap (MEVW)) hierbij.

Trend Updates

Nieuw zijn de Trend Updates: tien korte webinars over actuele ontwikkeling in onze branche en het Kickstart Innovatieprogramma waar uitgeefprofessionals met elkaar aan de slag gaan. Tijdens een speciale online lunchsessie is er aandacht voor de auteursrechtelijke kant van alle AI ontwikkelingen. Tot 30 april 2023 kunnen MEVW-leden gebruik maken van een Early Bird-korting van 25%. Meer informatie over de Trend Updates is beschikbaar bij de Mediafederatie Academy.